Snabba leveranser

Frakt 99 kr

Kvalitetsprodukter

Microblading

Microblading är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år beroende på hudtyp. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras.

Vi anpassar pigmenten i tatueringen till din naturliga ögonbrynsfärg för ett naturligt men samtidigt fylligt och felfritt resultat. Till en början ser ögonbrynen mörkare ut eftersom de bleks markant under den två veckor långa läkningsprocessen.

Efterbehandling information

Microneedling

Microneedling är en avancerad behandling som använder sig av 5-12 sterila engångsnålar som gör upp till 1000-1300 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. Detta stimulerar nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt.
Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras. Effekten kan jämföras med fraktionerad laserbehandlingar, men med färre biverkningar och med minimal återhämtningstid. Microneedling-behandlingar kan utföras på alla hudtyper och hudtoner.

Du kan behandla rynkor, stora porer,ärr, acne ärr, miler, pigmenteringar, solskador och håravfall.

Plasmapen

En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner! Behandlingen är helt ytlig, dvs. man sticker aldrig hål eller jobbar inuti huden.

Med plasmapen kan du behandla hängande ögonlock, påsar under ögonen, “kalkonhäng”, “hamsterpåsar” på halsen och kinderna, djupa rynkor,ojämn hy, ärr, bristningar, milier, gropar, åldersfläckar, pigmentfläckar och brustna blodkärl.

Fransförlängning

Med singelmetoden fäster man en singel syntetfrans på var och en av dina egna fransar, noggrant separerade för att inte skada dina egna fransar. Med volymmetoden så fäster man ett knippe med 3-5 st syntetfransar på din egen frans så resultatet blir mer effektfullt. Beroende på dina egna fransar och ögonform bestämmer vi tillsammans den längd och form som passar dig, varje öga får 60-150 nya fransar och resultatet blir vackra långa fransar som ser naturliga och äkta ut. Fransarna är gjorda av syntet mink vilket innebär att dom inte är äkta djur hår.

Lashlift

Lash Lift är en behandling där fransarna böjs permanent och är den mest skonsammaste metoden för att få dina egna fransar längre och böjda under en längre period.

Permanent fransböjning (Lash Lift) håller ca 6-8 veckor, allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egna frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. (ca 6-8 veckor)

Browlift

Browlift eller Browlamination som det också kallas är en brynbehandling där vi med hjälp av lim och permanentvätskor omskapar brynhårets riktning vilket ger ett mer fylligt & upplyftande utseende. Det är en perfekt behandling för dig som har svårstylade bryn tex. nedåtväxande, ostyriga eller tunna bryn (det måste dock finnas strån). Eller för dig som helt enkelt vill ha perfekt stylade bryn varje morgon men inte vill göra en permanent förändring. I vår Browlift ingår alltid kreatinbehandling som ger dina bryn näring, fukt & även stärker upp dina strån & gynnar tillväxt.

Läppar kosmetisk tatuering

Med denna teknik kan man få fram ett naturligt och fint resultat genom att varsamt skuggar in färgen i läppen. Först läggs en väldigt tunn linje i ytterkant för att markera konturen och göra läpparna mer symmetriska. Sedan skuggas färgen in i den egna läppen.

Då färgen lägger sig nere i huden går det ej att jämföras med läppstift, där stiftet lägger sig ovanpå läpphuden.

Det går ej att förstora läpparna med pigmenteringen. Färgen läggs alltid på "läpphud" och ej utanför på vanlig hud!

Hållbarheten för en läpptatuering är ca 1-3 år. Påfyllning kan behövas 2-3 år efter behandling.

Eyeliner kosmetisk tatuering

Permanent makeup för eyeliner utförs med micropigmenteringsmaskin.

Den kan göras med eller utan vinge som självklart passar alla och blir naturligt!

Hållbarheten för pigmenteringen är 1-3 år. Men påfyllning av färgen brukar behöva göras mellan 2-3 år efter.